2024. február 27., kedd
FONTOS

Zaklatás Békéscsabán, ittas vezető Gyulán

a kép illusztráció

Egy férfi tett bejelentést a Békéscsabai Rendőrkapitányságra 2023. november 23-án arról, hogy azt a házat, amit ő néhány hónapja megvásárolt, újra meghirdették a korábbi eladók.

Emiatt aztán szinte folyamatosan jönnek hozzá olyanok, akik meg szeretnék nézni vagy venni az ingatlant. A férfi szerint a vevők többsége úgy érkezik, hogy a hirdetőkkel korábban lebeszélték a találkozó helyét, idejét és a vásárlás feltételeit. A rendőrség a ház korábbi tulajdonosai egy férfi és egy nő ellen zaklatás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. november 23-án 9 óra 30 perc körül Gyulán, a Temesvári úton. Egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív lett. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették, hogy alkohol ivott, mielőtt a volán mögé ült. A rendőrök elvették a vezető engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

A gyulai rendőrök fogták el a számítógép-alkatrészekkel csaló férfit

Számítógép-alkatrészeket kínált eladásra egy férfi az interneten. Nem voltak ilyen dolgai, ennek ellenére több emberrel …