2024. február 27., kedd
FONTOS

Útfelújítás kezdődik hamarosan a Gyula közúti határátkelőhelyen

A munkálatok miatt, egy kivételével, lezárják majd a teherforgalom be-és kiléptetésére szolgáló forgalmi sávokat.

Felújítják az útburkolatot a 44-es számú főút Gyula közúti határátkelőhely területét érintő szakaszán 2023. november 30-a és 2023. december 3-a között. A munkálatok a tehergépjárművek közlekedésére kijelölt forgalmi sávokat fogják érinteni, ami sávlezárással és forgalomtereléssel jár majd. A belépő és a kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon lesz lehetőség a tehergépjárművek átléptetésére, ez pedig jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

A rendőrség felhívja a teherforgalomban közlekedők figyelmét, hogy amennyiben lehetséges a felújítási munkálatok időtartama alatt válasszanak másik közúti határátkelőhelyet a határátlépéshez. Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti, de a sávlezárások, illetve forgalomterelések miatt a személygépjárművekkel közlekedők is fokozott figyelemmel közlekedjenek a közúti határátkelőhely területén.

Nézze meg ezt is:

A gyulai rendőrök fogták el a számítógép-alkatrészekkel csaló férfit

Számítógép-alkatrészeket kínált eladásra egy férfi az interneten. Nem voltak ilyen dolgai, ennek ellenére több emberrel …