2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Új sportigazgató az akadémia élén

Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia alapítója, Adem Kapic sportigazgató és Emődi Sándor ügyvezető társaságában mutatta be a klub új utánpótlás sportigazgatóját.

A november 21-ei, a Szent Gellért Fórumban megtartott eseményen kiderült, egy nagy szakmai tapasztalattal bíró sportvezető érkezik a klubhoz. Takács Mihály két évtizedet töltött a Puskás Akadémiánál, ahol jelentős része volt az intézményrendszer kiépítésének, valamint a korosztályos szakmai képzés kialakításának. A klub honlapja arról számolt be, hogy az ő nevéhez fűződik a 2019-ben indult Országos Akadémiai Program szakmai koncepciójának létrehozása, valamint a Kárpát-medencei program levezénylése. Mindemellett Orbán Viktor miniszterelnök sportpolitikai tanácsadójaként dolgozott tíz éven át.

– Büszke vagyok, hogy Szegedre kerültem, megtiszteltetés, hogy ezért a klubért dolgozhatok. Alkotó légkört szeretnék teremteni, állandóságra és kiszámíthatóságra törekszem. Az emberi méltóság tisztelete számomra a legfontosabb érték. A kemény munka híve vagyok, ötvenkét év tapasztalata azt mondatja velem, hogy a befektetett munka mindig megtérül – fogalmazott Takács Mihály, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás sportigazgatója.

Nézze meg ezt is:

Kulturális mozaik

  Kiállítás-panoráma a Magyar Kultúra Napján Két kiváló fotóművész tárlata indította a kulturális újesztendőt. A szegedi Somogyi-könyvtárban Schmidt …