2024. május 3., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 02. 21.

Témák:

– Négy elismerést adtak át szerda délelőtt, a Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai tagintézményének Magyar Ápolók Napi ünnepségén. Az eseményen Mészáros Magdolna ápolási igazgató azt mondta, az elmúlt egy évtizedben a bérek és a munkakörülmények is jelentősen javultak, az igazi társadalmi elismertség viszont még várat magára.

– Szerdán hatodik alkalommal rendezték meg Gyulán a Parasport Napját, ráirányítva ezzel a figyelmet a fogyatékkal élőkre és a társadalomban betöltött szerepükre. A 3Témában Poptyilikán Anikó főigazgatóval az integráció jelentőségéről, Hipszki Erzsébet pedagógussal az új sportágak bevezetéséről és Prohászkáné Nemes Szilvia sportmenedzserrel a rendezvény szakmai részleteiről beszélgettünk.

– Munkácsy sorsfordítása Gyulán: ezzel a címmel tartott előadást kedden Temesváry-Kovács Anett. A festőfejedelem születésének napjára időzített programon a történész azokat a körülményeket, személyeket vizsgálta meg, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy Munkácsy Mihály asztalossegédből a kor ünnepelt művészévé váljon.

– Gyula lesz a díszvendég az idei Utazás kiállításon. A fürdővárosi küldöttségben a kiállítóhelyek is jelentős súllyal képviseltetik magukat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 26.

Témák: – 20 iskola diákjai mérettették meg magukat a 23. Országos Bibliai Történetmondó Versenyen. A …