2024. június 18., kedd
FONTOS

170 ezres lopás a csabai strandon

Lopásról érkezett bejelentés a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Két nő tett bejelentést arról, hogy tegnap délután a békéscsabai strandon lepakolták a ruházatukat, táskáikat, benne a nagy értékű telefonjaikkal és strandos belépőikkel, majd vigyázatlanul otthagyták és elmentek fürdeni.

Mikor visszaértek, csodálkozva látták, hogy a ruháikkal együtt az összes holmijuk eltűnt, melyek értéke kb. 170 000 forint. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott Albert István, a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség az eset kapcsán arra kéri a lakosságot, hogy vagyontárgyaikra körültekintően vigyázzanak, nagy értékű műszaki cikket, a szükségesnél több készpénzt, ékszereket ne vigyenek a fürdőzéshez, mert bűncselekmény áldozatává válhatnak. Amennyiben van lehetőség, akkor pedig használják az értékmegőrzőket.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …