2024. április 26., péntek
FONTOS

Nem jött a busz, lopott egy kerékpárt

a kép illusztráció

Sarkadon egy órán belül elfogtak a rendőrök egy kerékpártolvajt. A 19 éves fiatalember Vésztőre akart eljutni, de busz éppen akkor nem indult oda, ezért lopott egy kerékpárt és azzal indult el. Nem jutott messzire.

Sarkadon, az autóbusz-állomáson 2021. május 22-én 18 óra 40 perckor igazoltattak a rendőrök egy dévaványai fiatalembert. Az intézkedés közben megkérdezték tőle azt is, hogy hová utazik, mire ő elmondta, hogy Vésztőre.

Az intézkedés után a rendőrök tovább járőröztek a városban, és nem sokkal később, 19 óra 25 perckor meglátták a fiatalt egy kerékpárral. Leállították és kiderült, hogy lopott kerékpáron ült. A kétkerekű a buszállomáson volt lezárva, ő egy kővel leütötte róla a lakatot és mivel nem indult busz Vésztőre, elindult biciklivel. Állítása szerint Vésztőn eladta volna a kerékpárt, de erre nem került sor, mert a rendőrök lefoglalták tőle. A 19 éves fiatalember ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. augusztus 4-én továbbította az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …