2024. április 16., kedd
FONTOS

16 ittas vezető egy hét alatt Békés megyében

Tizenhat ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Békés megyében az év második hetében. Egy személyautóval közlekedő férfinak jogosítványa sem volt és ivott is a vezetés előtt.

Békés megyében az elmúlt héten tizenhat ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Hatan kerékpárral, tízen gépi meghajtású járművel közlekedtek.

Nagybánhegyesen, az Október 6. utcában 2022. január 11-én 13 óra körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsi-vezetőt. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az 54 éves nagybánhegyesi férfinak nincs jogosítványa. A helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is igazolták azt, hogy ittasan közlekedett. A büntetőeljárás megindítása mellett, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfit szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök bíróság elé állították.

Az elmúlt hét megváltozott időjárási körülményei így is megpróbáltatások elé állította valamennyi járművezetőt, ne kockáztassanak, ne sodorják veszélybe magukat és másokat se, azzal, hogy ittasan ülnek a volán mögé! Egy hosszabb út előtt, fordítsanak nagy hangsúlyt a pihenésre, szeszes italt már előző nap ne vagy csak mértékkel fogyasszanak!

Nézze meg ezt is:

„Bolondok napja! Boldog húsvétot!”

Interneten akart vásárolni, de csalás áldozata lett egy Békés vármegyei nő április 1-jén. Rögtön tudta, …