2023. január 27., péntek
FONTOS

Őrizetben a magyarbánhegyesi gyilkosság gyanúsítottja

Késsel támadt apjára egy férfi Magyarbánhegyesen.

Az apa belehalt sérüléseibe, az emberölés gyanúsítottját a rendőrök négy óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2022. december 7-én 11 óra 45 perc körül Magyarbánhegyesen, a József Attila utcában egy 25 éves férfi összeszólalkozott édesapjával.

Egy harmadik férfi odalépett hozzájuk, meg akarta nyugtatni őket, de a fiú kést vett elő és mindkettőjüket megszúrta, az apját többször is. Az apa a helyszínen életét vesztette, a harmadik férfi az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedett.

A késelő elmenekült, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei azonban 15 óra 45 perc körül Békéscsabán, a vasútállomás várótermében elfogták.

A 25 éves férfi kihallgatásán azzal indokolta tettét, hogy az apja rendszeresen ellenkezett vele, ezért haragos viszonyban voltak egymással.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítható magyarbánhegyesi férfit őrizetbe vette.

Nézze meg ezt is:

Vevőként és eladóként is elővigyázatosnak kell lennünk, ha online bonyolítunk üzleteket

  Az elmúlt időszakban megnövekedett azon csalással kapcsolatos bejelentések száma, amelyek internetes kereskedelemhez, vagy bármilyen …