2024. február 24., szombat
FONTOS

Két pénztárca maradt a parkoló autóban

Több mint százezer forint tűnt el egy udvaron parkoló autóból Gyomaendrődön.

A rendőrök megtalálták a lopás gyanúsítottját, és az ügyében folytatott vizsgálat iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Pénzt loptak egy autóból 2022. október 15-éről 16-ára virradó éjjel Gyomaendőrön. A kocsi egy ház udvarán állt, a nagykapu azonban csak egy riglivel volt bezárva, amit az utcáról is ki lehetett nyitni. Az autó sem volt bezárva. A gyanú szerint egy 33 éves gyomaendrődi férfi kinyitotta a kaput, majd átkutatta az autót, amiben két pénztárcát talált. Az egyikben 160, a másikban 3 ezer forint volt. A tárcákat nem vitte el, csak a bankjegyeket. A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2023. április 3-án továbbították az ügyészségre.

A történtek kapcsán a rendőrség kéri az autósokat, hogy a leállított kocsikban ne hagyják benne személyes dolgaikat! A telefonokat, pénztárcákat, táskákat, iratokat és az indítókulcsot vegyék ki az utastérből, és gondosan zárják be a járművet még akkor is, ha udvaron áll!

Nézze meg ezt is:

Lopás Gyulán, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény Vésztőn és Szeghalmon

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 16-án lopás miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen, mert …