2024. május 4., szombat
FONTOS

Országos elismerést kapott Szabó Sándor rendőr alezredes

 

 

 

 

Szakértelem, alázat, szorgalom: mindez együtt van a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság alezredesében, Szabó Sándorban.

Az Elemző-Értékelő Osztály osztályvezető-helyettese bűnügyi országos rendőrfőkapitányi elismerésben részesült.

Képezi magát, az új kihívások megoldásában élen jár, a többletfeladatokra önként jelentkezik. Ezért is részesült magas szintű elismerésben Szabó Sándor, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság alezredese. A bűnügyi munkát támogató Elemző-Értékelő Osztályon teljesít szolgálatot, az egység osztályvezető-helyettese. Hosszú évek óta kiegyensúlyozott, kivételes szintű szakmai teljesítményt nyújt, amelyért dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes 2023. június 13-án, Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban elismerésben részesítette.

A kitüntetett, Szabó Sándor r. alezredes immár közel negyedszázados bűnügyes múltat tudhat maga mögött, hiszen 1999-ben nyomozóként kezdte hivatásos pályafutását. Főnyomozóként, fővizsgálóként is bizonyított már, és évekig erősítette a gazdasági bűncselekményekkel foglalkozó osztály csapatát is. Idén áprilisban volt 11 éve, hogy az elemző-értékelő egységhez került, egy éve osztályvezető-helyettesként fogja össze az ezen a szakterületen dolgozó szakemberek munkáját. Teszi mindezt olyan színvonalon, hogy több felkérést kapott már országos munkacsoportok tevékenységében való közreműködésre. A rendőri munkát segítő szoftverek tesztelésében, fejlesztésében is kamatoztatja magas szintű informatikai tudását, illetve bűnügyi tapasztalatait. Azok a technikák, módszerek, amelyeket alkalmaz, illetve az újításai nagyban segítik a bűnügyek felderítését, sorozat ügyek megoldását. Rugalmasan, a legjobb tudását latba vetve keresi a megoldásokat, gyorsan alkalmazkodik a változó bűnözési módszerekhez. Azért, hogy az informatikai tudását szinten tartsa, folyamatosan képezi magát.

A szakértelme és tapasztalatai mellett emberi tulajdonságai miatt is igen értékes munkatárs. Példamutató a szorgalma, precizitása, önként vállalkozik többletfeladatokra és örömmel segíti munkatársait.

 

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …