2022. október 1., szombat
FONTOS

8 óra alatt 116 gyorshajtót mértek be a rendőrök Békéscsabán

 

Békéscsabán és környékén 8 óra alatt 116 gyorshajtót mért be a rendőrség sebességmérő műszere. Volt, aki rövid időn belül kétszer is a megengedettnél jelentősen gyorsabban hajtott.

Több mint száz gyorshajtóról készített felvételt nyolc óra alatt a rendőrség sebességmérő műszere 2020. augusztus 27-én, Békéscsabán és a város külterületén. A 116 jármű között volt olyan, amelyik rövid időn belül kétszer, jövet-menet jelentősen túllépte a sebességhatárt. Egy járművezető Békéscsabán, az Orosházi úti felüljárón 50 km/óra helyett 83 km/óra sebességgel haladt. Egy másik autós sebessége a 47-es számú főúton, a lakott területen kívül megengedett 90 helyett 161 km/h volt, amikor a traffipax felvételt készített róla.

A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen!

Nézze meg ezt is:

Baleset Gyulán és Békésen

Békés megyében 2022. szeptember 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a …