2021. február 26., péntek
FONTOS

Tiltott, bódító szert árult egy 32 éves, gyulai férfi

A Békés megyei rendőrök elfogtak egy 32 éves gyulai férfit, aki a gyanú szerint többféle tiltott bódító hatású szert árult.

Vele együtt több, a nyomozás eddigi adatai szerint tőle vásárló kábítószer-fogyasztót is előállítottak, mindannyiuk ellen büntetőeljárás indult.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2020. november 11-én a Gyulai Rendőrkapitányság. A 32 éves férfi a gyanú szerint az elmúlt hónapokban tiltott bódító hatású szereket terjesztett Békés megyében.

Több vele kapcsolatban álló fogyasztónak adott el különböző anyagokat. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőreivel fogták el. Vele együtt több tőle vásárló fogyasztót is előállítottak.

Az intézkedések, házkutatások során a rendőrök összesen több mint 1 kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket, 37 tablettát, porokat, hasist, hét tő félig kiszáradt kendernövényt, a szerek adagolásához, őrléséhez szükséges eszközöket, valamint mobiltelefonokat, közel félmillió forintot és egy személygépkocsit foglaltak le.

A rendőrség vizsgálja, hogy a 32 éves gyulai férfi kikkel állt kapcsolatban, összesen hány embernek adhatott el tiltott szert.

Nézze meg ezt is:

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőkovácsházán és Békéscsabán

  Békés megyében 2021. február 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés …