2024. július 13., szombat
FONTOS

Kutyát sétáltató párt bántalmazott egy férfi Békésen

rendorseg

Nem ismerte őket korábban, mégis vitát kezdeményezett velük. A bántalmazás után a férfi elhagyta a helyszínt, de a rendőrök hamar megtalálták és elszámoltatták.

Kutyát sétáltatott egy pár 2023. július 26-án Békésen.

Valamivel 20 óra után a József Attila utcában jártak éppen, amikor a kutya odaszaladt egy padon ülő társasághoz. Ebből még nem volt probléma, de alig mentek néhány métert, amikor az egyik fiú utánuk szólt és vitát kezdeményezett. Azt sérelmezte, hogy a pár nem köszönt nekik. Ezután kétszer megütötte a férfit, aki ettől a földre esett, majd a nőt is bántalmazta. A férfit ekkor a barátai próbálták megnyugtatni, majd el is vitték a helyszínről. A pár bejelentést tett a rendőrségen, a rendőrök pedig azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. Alig 12 óra azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves helyi férfit, aki nem tagadta tettét, de elmondta, hogy sokat ivott azon az estén és nem emlékszik semmire.

A Békési Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …