2024. július 14., vasárnap
FONTOS

Elfogás, lopás és szabálysértés Békésben

A rendőrök körözött férfit fogtak el Békésen, lopással gyanúsítható nőt állítottak elő Sarkadon és szabálysértőt vettek őrizetbe Gyulán.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 31-én Békésen elfogtak egy férfit, aki ellen a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 41 éves hódmezővásárhelyi férfit átadták a körözését elrendelő bírónak.

Meglopott egy elektromos kerekesszékkel közlekedő férfit egy nő 2023. október 31-én dél körül Sarkadon, a Vécsey utcán. A kerekesszék kosarából kivette az idős ember kézitáskáját, és biciklivel elhajtott. A táskát, miután magához vette belőle a pénzt, eldobta. A rendőrök a nőt három óra alatt azonosították, elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2023. november 1-jén szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert megjelent a szülei háznál annak ellenére, hogy a Gyulai Járásbíróság az erőszakos viselkedése miatt megtiltotta neki, hogy felkeresse őket.  Mivel a férfi megszegte a távoltartó határozat szabályait, a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …